Malam Gila di Vegas

Vegas

Waktu itu petang Ahad. Rakan saya Kurt dan saya bertemu untuk makan tengah hari. Kami terus bercakap mengenai perjalanan kami yang akan datang ke Vegas. Kami dijadualkan meninggalkan Khamis itu dan kembali 3 hari kemudian.

“Makanan ini rasanya seperti **** dan ddi http://mega888user.com perkhidmatannya sangat buruk.” kata Kurt. “Tunggu bayi Vegas, lobster, dan tulang rusuk utama setiap malam !!”

Kurt cuti sepanjang minggu. Dan saya mempunyai banyak masa di dunia. Poker dalam talian sebagai profesion membolehkan saya menetapkan waktu saya sendiri!

“Mari menyewa kereta dan memandu ke sana dengan segera. Kita boleh menurunkan kereta di Vegas dan menangkap penerbangan pulang!” Saya katakan. Setelah keliru melihat Kurt berkata “OK mari kita lakukan”. Dan ia selesai! Sehingga anda akan membuat kajian dan mendapati lebih murah untuk terbang. Kami menaiki kapal terbang dan tiba di Vegas sekitar jam 7 malam.

“Ini gila, seminggu di Vegas, kita akan mati akibat keracunan alkohol dan kehilangan rumah kita! … ya keren”

Setelah menyewa kereta Chrysler 300 dan memeriksa hotel Venesia kami, kami sudah bersedia untuk pergi. Acara luar biasa pertama pada malam itu adalah bilik kami di Venesia. Ini adalah kali pertama kami ke sana. Kurt membuka pintu, mulutnya jatuh terbuka dan dia berkata “ohh saya …. SUCI ****, bilik ini gila.” Di sebelah kiri adalah bilik mandi. Ia dilengkapi dengan peralatan emas, dua singki, singki, pancuran mandian berasingan, lantai marmar dan tab mandi jakuzi. Di luar bilik mandi terdapat ruang terpisah untuk tandas lengkap dengan telefon peribadi. Kurt berkata, “Jauhkan panggilan saya ke ruang kotoran, saya harus membawa anak-anak ke kolam !!” Menuju ke bilik tidur, tempat tidur double dengan tempat tidur mewah, kelambu dan bantal kayu, dan TV. Bilik itu sangat besar, dengan karya seni dan aksen emas. Terus melepasi katil ke ruang tamu yang tenggelam. Sofa, kerusi, meja, mesin faks dan tambahan TV dan ini adalah bilik standard! Kurt membuka TV. Dan yang mengejutkan kami ialah saluran porno itu aktif. “Lucah percuma sialan” Dan ia membayar sepanjang minggu kami di sana! Mungkin kesilapan yang tidak pernah kita dapati!

Setelah keluar dari bilik kami naik 300 dan menuju ke Uncle Albert’s Steakhouse. Lebih baik makan besar sebelum kita rosak. Kurt memilih udang galah dari tangki dan saya mempunyai filet. Tebal sekitar 4 inci dan dimasak dengan sempurna. Saya tidak ingat pasti tetapi saya rasa ketika minuman bermula. Sebilangan bir. Navigasi ke beberapa lagi.

Selepas Uncle Al kami menuju ke tempat penginapan yang rosak. (Bellagio) Tradisi kita. Kami pergi ke penginapan fricken untuk bertaruh pada kuda yang kecewa. Mereka mempunyai buku sukan terbaik di dunia. Kami membersihkan kereta dan berjalan di pintu depan. Kerusi putar kulit dan TV skrin rata peribadi. Dan anda boleh bertaruh 2 dolar pada perlumbaan jika anda mahu. Atau anda boleh bertaruh pada satu perlumbaan dan minum minuman keras percuma sepanjang malam! Dan, itulah yang kita lakukan. Kurt minum Heineken dan saya minum kapten dan kok. Tip pelayan koktel dan dia akan membuat anda mabuk seperti yang anda mahukan!

Selepas pondok sementara menunggu pembantu rumah kembali, 300 Kurt kami memutuskan untuk mengejar merpati dan menendangnya. Dia benar-benar berjaya. Saya bertanya kepadanya apa yang salah dengannya. Dia berkata “Merpati hanyalah tikus dengan sayap, saya benci burung merpati F *** ING”. “Wow, saya tidak tahu anda mempunyai kemarahan terhadap mereka.” Kami mula ketawa; dia bertanya adakah saya juga membenci mereka. Saya memberitahunya bahawa saya juga tidak mempunyai pendapat. “Tendang lagi sehingga saya dapat mengambil gambar.” Dia mengejarnya dan memukulnya semula. Saya mendapat gambar yang bagus di telefon saya juga. Kami sangat mabuk.

Selepas kejadian tendangan merpati, kami menuju ke pusat bandar untuk minum lebih banyak dan bermain “Worlds Most Liberal 21” di kelab Vegas. Tradisi lain. Anda boleh menggandakan dengan 3 kad jika anda mahu. Hanya di bayi Vegas. Selepas beberapa tangan dan lebih banyak minuman, kami menuju ke Ghost Bar. Semasa meninggalkan garaj parkir, Kurt memutuskan untuk menguji rehat kecemasan. Satu-satunya masalah ialah dia tidak memandu, saya. Dia menakutkan saya. Dia menjerit “KECEMASAN” dan menarik rehat E. Kereta berhenti meraung dan hampir merempuh dinding garaj parkir. Sebilangan besar orang akan melihat betapa berbahaya dan bodohnya ini, tetapi bukan kita. Amat memalukan penemuan ini berlaku pada hari pertama. Saya tidak dapat mengira berapa banyak “DARURAT” yang kita ada pada minggu itu. Kami hampir berpusing di jalan raya.

Bar hantu memang gila. Kami minum sehingga kami pingsan. Kami benar-benar tersandung ke dalam kereta. Kami akhirnya meninggalkan kereta di The Palms dan menaiki teksi kembali ke Vegas Club untuk sarapan. $ 2.99 stik, telur, dan kentang goreng. Kurt sangat menjengkelkan semasa kami menunggu makanan kami. “Di mana telur saya? Mengapa kita makan di lubang tuhan ini? Dia kemudian btanya pelayan itu apakah dia meludah makanan kami. “Saya bilang tidak tapi sekarang dia akan Anda *****” Kurt menambah kepalanya digantung rendah dan pingsan. Saya berkata mengapa anda tidak tidur di lantai. Dia terbaring di lantai restoran. Pelayan itu berkata, “Tuan bangun, kamu harus turun dari lantai”. Kurt hanya berbaring di sana saya fikir dia sudah mati. Saya tidak boleh berhenti ketawa. Kami diusir dari perut kosong!
Kami kembali ke bilik. Kami memesan perkhidmatan bilik. Burger dan kentang goreng. Ketika saya memesan telefon, Kurt terus berteriak, “HOMO memesan perkhidmatan bilik.” Wanita di telefon itu mula ketawa. Saya bangun setengah jam kemudian dan membiarkan perkhidmatan bilik membawa troli masuk. Kurt terbaring di lantai. Saya harus menendangnya secara harfiah agar dia tidak boleh membiarkan kereta itu masuk ke pintu.

Dia sangat mabuk. Dia berdiri menatap mata saya dengan lurus dan berkata, “Di mana awak?” “Di mana awak?” Saya mula ketawa. Saya di sini lubang ***, sekarang makan burger F-ING anda. Dia mengambilnya dan melemparkannya ke arah saya.

“Kamu bodoh ****” Saya berkata, “Anda hanya melemparkan burger $ 25 kepada saya.” Saya berteriak, “Makan tomat F **** dan saya mula melemparkan tomato kepadanya. Dia mengambil pinggannya dan melemparkan semuanya dengan teruk. Saya ketinggalan lima kaki dan memercik seluruh tirai.
“Anda jalang, saya menghabiskan jam berikutnya untuk muntah, sementara Kurt tertidur pada program dewasa yang berkualiti. Kami bangun pada keesokan harinya dengan makan siang dan muntah di seluruh bilik kami yang indah.
“Bantuan Perkhidmatan Bilik!”

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *